Boost voor PSG in jacht op man van honderd miljoen: De deur staat open
"Te klein? Nee hoor"

Boost voor PSG in jacht op man van honderd miljoen: "De deur staat open"

05-03-2015 11:40
4

De kans is groot dat Paul Pogba in de zomer een toptransfer gaat maken. De enige vraag is nu nog: waar gaat de 21-jarige ster van Juventus heen? Mino Raiola, zijn zaakwaarnemer, houdt alle opties open.

Pogba kan overal terecht, met FC Barcelona en Real Madrid naar verluidt als topkandidaten om hem in de zomer naar Spanje te halen. Paris Saint-Germain maakt ook een goede kans, claimt Raiola donderdag. "De Ligue 1 is een mooie competitie. Te klein? Nee hoor. Paul vindt het interessant, zoals hij dat is bij alle grote clubs, ongeacht het land", reageert de zaakwaarnemer in gesprek met Le Parisien.

Wedden

Meer odds

"We respecteren de competities van Spanje, Engeland, Italië, Duitsland en natuurlijk ook die van Frankrijk. De deur naar Parijs is dus echt niet gesloten. Hij staat zelfs open."

Met de uitspraken nodigt Raiola PSG indirect uit voor een goed gesprek op zijn kantoor. Het is geen geheim dat Nasser El-Khelaifi, de eigenaar van de Franse topclub, groot fan is van Pogba en best bereid is veel geld neer te tellen. Om de nek van de Fransman zou een prijskaartje van minimaal honderd miljoen euro hangen.