PSV waakt voor onderschatting: 'Ajax won daar door dat polletje'
Eindhovenaren moeten op bezoek bij Go Ahead Eagles

PSV waakt voor onderschatting: 'Ajax won daar door dat polletje'

05-03-2015 19:28
19

PSV ging zondagmiddag in eigen huis enigszins verrassend in eigen huis onderuit tegen de enig overgebleven concurrent Ajax (1-3). Jetro Willems had er naar zijn zeggen een paar dagen voor nodig om de teleurstelling te verwerken, maar hij is klaar om de titel binnen te slepen met de ploeg uit Eindhoven.

"Het duurde minstens twee dagen, maar daarna moet je toch door. Ik denk dat Go Ahead Eagles belangrijker is op dit moment. Je zult toch wel door moeten", aldus Willems tegenover Telesport Vandaag.

PSV moet de komende speelronde op bezoek bij Go Ahead Eagles, van onderschatting is geen spraken bij de koploper van de Eredivisie. "Het is sowieso een moeilijke tegenstander. Ajax won daar door een gelukkig doelpunt, dat polletje. We zouden daar ook gewoon gelijk kunnen spelen dus je moet ze niet onderschatten."

De naderende titel is geen echte verrassing voor Willems. "Hoe we zijn begonnen had ik het wel verwacht. Dat we stabieler waren en spelers hebben nu meer ervaring. Dus dan verwacht je wel wat."

Of Willems komend seizoen nog te zien zal zijn in het shirt van PSV blijft onzeker, al wil de speler daar zelf niets van weten. "Ik heb een contract tot 2017 dus dan ben ik nog wel van PSV. Mijn ambities liggen hier om kampioen te worden en daarna zien we wel wat er komt."