Voor de eerste keer dit seizoen was ik echt boos, we zijn Real Madrid niet
Coach voor het eerst dit seizoen boos op de Tilburgers

"Voor de eerste keer dit seizoen was ik echt boos, we zijn Real Madrid niet"

06-03-2015 23:21
2

Dankzij twee treffers van uitgerekend Jerson Cabral, de huurling van FC Twente, leidde Willem II vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen het geplaagde FC Twente (2-2) na de eerste helft met 2-1. Toch was trainer Jurgen Streppel van de Tilburgse ploeg tijdens de onderbreking niet te spreken over het optreden van zijn manschappen.

"Voor de eerste keer dit seizoen was ik echt boos in de rust. Er werd te weinig arbeid geleverd. We moeten niet gaan denken dat we op halve kracht van FC Twente kunnen winnen. We zijn Real Madrid niet'', liet Streppel met hese stem weten. Volgens de coach van Willem II toonde zijn ploeg na de rust meer werklust. FC Twente kwam niettemin langszij. "Het ging beter in de tweede helft. We probeerden nog de winst te pakken. Uiteindelijk ben ik tevreden met een punt.''

Schreuder
Zijn collega Alfred Schreuder maakte een opgeluchte indruk. "We hebben veel meegemaakt afgelopen week. We hebben als team het negatieve een positieve draai proberen te geven. Dat is gelukt. Vooraf heb ik tegen de jongens gezegd dat dit het ideale moment is om het als team te doen. We laten ons niet kapot maken en moeten blijven knokken. Ik ben trots op wat ik heb gezien, terugkomen van 2-0 tegen een prima voetballende ploeg als Willem II."