Rooney reageert gevat op uitgelekte video: 'De wereld waarin we tegenwoordig leven'
"We dollen met elkaar"

Rooney reageert gevat op uitgelekte video: 'De wereld waarin we tegenwoordig leven'

15-03-2015 20:39
1

Wayne Rooney heeft op een gevatte manier gereageerd op het filmpje van hem dat onlangs uitlekte. Daarin werd hij knock-out geslagen door Stoke City-speler en tevens goede vriend Phil Bardsley. Rooney ging ludiek om met de video door na zijn goal het filmpje na te spelen.

De aanvaller van Manchester United bedacht zich geen moment na zijn doelpunt tegen Tottenham Hotspur (3-0). Desondanks baalt de Engelsman dat de video op internet terecht is gekomen. "Dat is de wereld waarin we tegenwoordig leven. Het was in mijn eigen huis. Dat is niet publiek. Dat is wat vrienden onderling doen. We dollen met elkaar", vertelt Rooney na het duel tegenover Sky Sports.

"We waren bij elkaar met een paar maten van mij en toch komt het op een of andere manier op de voorpagina van een nationale krant", zo baalt de international. "Ik heb geprobeerd me op de wedstrijd te focussen. Het is voor andere mensen interessanter dan voor mij. Je hebt me gezien. Ik heb me professioneel opgesteld en meegeholpen aan de overwinning."