De Jong sluit terugkeer in de zomer niet uit: 'Dat kan bij Ajax zijn'
De Jong terug naar Ajax?

De Jong sluit terugkeer in de zomer niet uit: 'Dat kan bij Ajax zijn'

28-03-2015 09:05
9

Nigel de Jong neemt voorlopig geen beslissing over zijn toekomst bij AC Milan. De middenvelder sluit bovendien niet uit dat hij in de zomer terugkeert bij 'zijn' Ajax. In Italië beschikt De Jong overigens over een aflopend contract.

"Ik heb niets toegezegd en kan nog niet zeggen wanneer ik een besluit ga nemen. Dat kan eind april zijn, maar ook aan het einde van het seizoen", laat De Jong weten aan NU.nl. Omdat De Jong nog geen besluit heeft genomen, ligt hij voor komend seizoen logischerwijs nog niet vast.

De naam van De Jong wordt vaak in verband gebracht met Ajax. En dat doet hem goed. "Ik voel me gevleid dat er aan mij gedacht wordt. Op dit moment is de deur voor geen enkele club dicht om serieus te praten en te kijken of het in mijn plaatje past. En dan kan ik pas kan ik mijn mening erover geven."

Of een overgang naar Ajax deze zomer al zou kunnen? "Het is nog vroeg, maar zeg nooit nooit. Het belangrijkste bij een club is dat het persoonlijk moet kloppen met wat ik wil. Dat kan bij AC Milan zijn, bij Ajax of bij een andere club", besluit de middenvelder tegenover de eerdergenoemde nieuwswebsite.