'Ajacied Serero op de radar van Italiaanse topclub': Kan er niks over zeggen
Serero in verband gebracht met topclub

'Ajacied Serero op de radar van Italiaanse topclub': "Kan er niks over zeggen"

29-03-2015 11:22
22

Thulani Serero staat volgens The Citizen, een Zuid-Afrikaans medium, in de verregaande belangstelling van het kwakkelende AC Milan. De middenvelder van Ajax ging niet in op de geruchten over een eventuele transfer.

"Ik kan er niks over zeggen", citeerde Ajax Showtime de middenvelder die sprak met The Citizen. Serero speelt zondag met het nationale elftal van Zuid-Afrika een wedstrijd tegen Nigeria.

Wedden

Meer odds

In aanloop naar dat duel ging de hoofdpersoon in op een eventuele transfer. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is lastig, want als ik erover na ga denken kost me dat mijn nachtrust. Ik ben wel in een fase in mijn carrière waarin ik keuzes moet maken", weet Serero.

"Ik zal wachten tot het einde van het seizoen en dan kijken wat er gebeurt", besluit de hoofdrolspeler, die in het verleden een groot fan was van Milan, waar Nigel de Jong tot het einde van dit seizoen onder contract staat. "Het was één van de teams die ik aanmoedigde. Maar nogmaals, ik kan er niks over zeggen, omdat ik niet weet wat waar is."