Feyenoord kan mogelijk lang van naar Giggs kijkende Kuyt genieten
Aanvaller wil nog jaren door voetballen

Feyenoord kan mogelijk lang van naar Giggs kijkende Kuyt genieten

31-03-2015 10:52
5

Officieel is zijn terugkeer nog niet, maar alles wijst erop dat Dirk Kuyt na dit seizoen weer voor Feyenoord speelt. Als het aan de 34-jarige aanvaller ligt, doet hij dat nog jaren.

Want, zo zegt Kuyt, hij wil nog lang door spelen. "Ik denk dat ik fysiek enorm sterk ben", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Ook nu heb ik het gevoel nog dat ik bij Fenerbahçe met de fysiek sterkste spelers mee kan. Dat gevoel wil ik zolang mogelijk vasthouden."

Aan stoppen denkt Kuyt voorlopig nog niet. "Ik ben wel iemand die jaloers is op Ryan Giggs, die het tot zijn veertigste heeft volgehouden. Als je lichaam dat mag volhouden en je dan nog op zo'n niveau mag acteren; het zou wel fantastisch zijn als mij dat ook zou lukken."

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de terugkeer naar Feyenoord officieel bekendgemaakt wordt. "Het was ooit een droom om terug te keren bij Feyenoord. Die droom is altijd blijven bestaan. Drie jaar geleden kon ik terug en nu ligt er weer een mogelijkheid. Ik heb in de media aangegeven dat de interesse mij charmeert."

"Heel veel mensen willen graag een antwoord, duidelijkheid van wat ga je nou doen. Op zich weet ik wel wat ik wil, alleen is het hier nu zo hectisch, dat ik nog niet de tijd heb gehad om het even rustig met mijn zaakwaarnemer te bespreken. Zodra ik duidelijkheid kan geven over mijn toekomst, zal ik dat zeker doen", besluit de aanvaller.