FC Utrecht komt met talrijke contractnieuwtjes: Oar en Verhoeven vertrekken
Veel nieuws uit De Galgenwaard

FC Utrecht komt met talrijke contractnieuwtjes: Oar en Verhoeven vertrekken

31-03-2015 16:51
3

FC Utrecht neemt na dit seizoen afscheid van Tommy Oar en Jeroen Verhoeven. De aflopende contracten van het tweetal zijn formeel opgezegd.

Dat melden de Domstedelingen dinsdagmiddag via de officiële kanalen. Oar en Verhoeven vertrekken in ieder geval, over de toekomst van Michael Zullo heersen nog twijfels. De clubleiding van Utrecht gaat in een later stadium in gesprek met de Australiër. Edouard Duplan heeft ook een aflopende verbintenis, maar krijgt een nieuw voorstel.

De opties in de aflopende contracten van de selectiespelers Kai Heerings, Elroy Pappot en Kenny Teijsse worden door FC Utrecht niet gelicht. Ook Danny Verbeek, huurling van Standard Luik, vertrekt. Utrecht besluit later of de optie tot koop op huurlingen Sébastien Haller (Auxerre) en Timo Letschert (FC Groningen) wordt gelicht. De Franse spits zou al voor vier jaar hebben getekend.

De nummer twaalf van de Eredivisie had goed nieuws voor drie talenten. De contracten van Sean Klaiber, Gyrano Kerk en Nassir El Aissati worden verlengd. Het trio ligt daardoor tot medio 2016 vast.