'Spanjaarden pikken Bakkali op en gebruiken hem als wisselgeld bij transfer'
PSV ziet Bakkali naar Spanje vertrekken als het aan Calcio Belga ligt

'Spanjaarden pikken Bakkali op en gebruiken hem als wisselgeld bij transfer'

15-04-2015 00:07
9

Zakaria Bakkali vertrekt na dit seizoen bij PSV. De Belgische buitenspeler heeft al geruime tijd geen wedstrijdminuten gemaakt, maar vanaf aankomend seizoen kan hij weer minuten maken in eigen land.

Dat meldt het boulevardmedium Calcio Belga althans. Het gerucht gaat dat de Belgische Bakkali als ruilmiddel van Atlético Madrid moet dienen, dat graag Youri Tielemans wil overnemen van RSC Anderlecht. Bakkali is het wisselgeld in die transfer. Naar verluidt wil Atlético de aanvaller transfervrij overnemen van PSV om hem vervolgens te verhuren aan Anderlecht. De Belgen moeten op hun beurt meewerken aan een transfer van Tielemans.

Bakkali kan door zijn aflopende contract transfervrij de deur uitlopen bij PSV, dat slechts een opleidingsvergoeding zal ontvangen voor de groeibriljant. Hij wordt gezien als 'enfant terrible', daar Bakkali zijn contract bij de Eindhovense club niet wilde verlengen. Sindsdien speelt de rappe vleugelaanvaller geen wedstrijden meer en maakt hij geen deel uit van de selectie. Of het gerucht op waarheid is gebaseerd, is de grote vraag.