Goed nieuws voor Feyenoord: vaste waarde zweert plechtig te blijven
International maakt statement

Goed nieuws voor Feyenoord: vaste waarde zweert plechtig te blijven

17-04-2015 12:58
3

Karim El Ahmadi speelt ook volgend seizoen bij Feyenoord. Dat liet de middenvelder van de Rotterdammers vrijdag weten aan RTV Rijnmond.

El Ahmadi werd de afgelopen dagen gelinkt aan een vertrek uit De Kuip, maar drukt die geruchten vrijdag eigenhandig de kop in. Hij belooft tegenover het regionale medium bij Feyenoord te blijven, ondanks de belangstelling vanuit het buitenland.

"Misschien is er wat belangstelling, maar ik ben hartstikke blij bij Feyenoord," aldus de dertigjarige routinier. "Ik hoop hier nog jaren te spelen, ik wil niet weg nee. Ik blijf hier, dat heb ik al eerder gezegd."

De toekomst van El Ahmadi bij Feyenoord was onzeker, nadat Fred Rutten zijn vertrek aankondigde. Mede door de aanwezigheid van scheidende hoofdtrainer was de Marokkaan in de voorbije zomer weer neergestreken in Rotterdam-Zuid.

El Ahmadi stond bovendien in de belangstelling van clubs uit het Midden-Oosten. In Dubai, waar hij eerder al voor Al Ahly speelde, lag naar verluidt een lucratief contract voor hem klaar.

El Ahmadi is dit seizoen een vaste waarde bij Feyenoord. In 26 van de dertig competitiewedstrijden kwam hij binnen de lijnen. Daarin maakte de middenvelder twee treffers.