Kazim heeft belofte voor het Legioen: Dat gaat ook gebeuren. Honderd procent!
"Het is duidelijk dat ik meer doelpunten wil maken"

Kazim heeft belofte voor het Legioen: "Dat gaat ook gebeuren. Honderd procent!"

17-04-2015 12:57
2

Colin Kazim-Richards is niet vies van sterke teksten, dat is inmiddels wel bekend. Na zijn uitspraak "Waar ik ook ga, I'm Feyenoord till I die", doet de spits van de Rotterdammers nu opnieuw van zich spreken.

Voorlopig is nog onduidelijk of Kazim ook volgend seizoen in De Kuip speelt. Maar als Martin van Geel hem definitief inlijft, weet de technisch directeur in elk geval al wat hij kan verwachten. "Hetzelfde. Ik blijf alles geven zoals ik altijd doe", zegt de huurling tegen Feyenoord TV.

"Ik wil altijd blijven winnen met alle middelen die daarvoor nodig zijn. Dat zou mijn bijnaam moeten worden: 'Tot het uiterste gaan", vervolgt Kazim met een glimlach. Hij belooft het Legioen ook nog iets: "Het is duidelijk dat ik meer doelpunten wil maken en dat gaat ook gebeuren. Honderd procent! Ik ben op de goede weg zoals jullie dat altijd zeggen."

Intussen fungeert de aanvaller ook als soort mentor voor de jongelingen in Rotterdam, een soort grote broer. "Zo wil ik ook gezien worden. Als er iets is, dan ben ik er voor die jongens. De jongens houden van eerlijkheid, en dat ben ik tegen ze, maar niet op een kritische manier."

"Alle spelers gaan zeer vriendschappelijk met elkaar om. Zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik heb bij teams gespeeld waarin je groepjes had, maar in dit team is iedereen bevriend met elkaar. Het is gewoon een toffe wisselwerking", aldus een tevreden Kazim.