Ploeggenoot weigerde uitnodiging voor berucht feest Ronaldo: Voelde niet juist
"Ik ben niet gegaan, ook al was ik enkele dagen eerder uitgenodigd"

Ploeggenoot weigerde uitnodiging voor berucht feest Ronaldo: "Voelde niet juist"

18-04-2015 11:49
5

Toni Kroos werd door Real Madrid overgenomen van Bayern München en geldt als een belangrijke middenvelder voor de Madrilenen. Onlangs kwam hij in het nieuws, omdat de Duitser als één van de weinige Real-speler niet op een feestje van Cristiano Ronaldo verscheen.

Na een oorwassing van Atlético Madrid, dat met 4-0 van De Koninklijke won, hield Ronaldo een verjaardagsfeestje. Kroos kwam niet. "Ik ben niet gegaan, ook al was ik enkele dagen eerder uitgenodigd. Ik heb hem toen verteld dat we de derby tegen Atleti moesten spelen en dat het niet gemakkelijk zou worden", aldus Kroos tegenover de Spaanse pers.

Wedden

Meer odds

"Ik vind overigens niet dat het feestje moest worden geannuleerd. Het zou logistiek gezien een nachtmerrie zijn geworden om tweehonderd genodigden af te zeggen, twee uur voor aanvang van het feest. Ik heb besloten om zelf niet te gaan, omdat het op dat moment niet juist voelde", vervolgde de middenvelder, die vol lof is over Ronaldo. "Alleen hij kan bereiken wat hij bereikt. Zijn werklust gaat gepaard met een geweldig talent."