Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben
"Al mijn spelers hebben echt getracht er een wedstrijd van te maken"

"Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben"

19-04-2015 08:50
4

Henk Fraser ging zaterdagavond met ADO Den Haag op bezoek bij AZ. De oefenmeester ging met een 3-1 nederlaag op zak naar huis, toch had hij genoten. Van zijn eigen ploeg, maar vooral van één speler bij de tegenpartij. Nemanja Gudelj maakte grote indruk.

"Wat een schitterende speler", was Fraser na afloop van de nederlaag voor de camera van FOX Sports lovend over AZ-aanvoerder Gudelj. Ik kan echt van hem genieten. Ik wil AZ niet beledigen, maar Gudelj is toe aan een volgende stap. Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben."

ADO Den Haag verloor in Alkmaar, toch was Fraser niet ontevreden over de wedstrijd die zijn ploeg speelde. "Ik vond het een van onze betere uitwedstrijden. Er staat niet meer de extra druk op die erbij komt kijken als je er beroerd voor staat, maar al mijn spelers hebben echt getracht er een wedstrijd van te maken."

In gesprek met Omroep West ging Fraser dieper op de wedstrijd in. "Wij waren de eerste twintig minuten de betere ploeg. Wij helpen ze daarna in de wedstrijd en zij scoren een gelukkige goal. Wij voetbalden, zij hadden iets meer kansen. Het tweede doelpunt is een schitterende vrije trap. Toen hadden we gezien het wedstrijdbeeld niet het gevoel dat we kansloos waren."

"Toen viel die 3-1, dat was een behoorlijke tik. Dan weet je dat het heel moeilijk wordt. Maar als je de aansluitingstreffer maakt, moet ik het nog zien", aldus Fraser.