Fischer: Dat is wel een goede aankoop voor geen geld
"Iedere keer als er iets gebeurde, was hij er voor me"

Fischer: "Dat is wel een goede aankoop voor geen geld"

19-04-2015 22:34
2

Viktor Fischer maakte zondagmiddag na veertien maanden blessureleed zijn rentree in de hoofdmacht van Ajax. Hij is Nicolai Boilesen eeuwig dankbaar.

De linksback van Ajax was in donkere periode een steun en toeverlaat voor Fischer. Boilesen kwakkelde zelf lange tijd met hamstringproblemen. "Nicolai heeft in dezelfde situatie gezeten. Hij is uiteindelijk een van de weinige jongens die er altijd voor me is geweest. Iedere keer als er iets gebeurde, was Nicolai er voor me", vertelt de Deen aan Ajax Life.

"Hij weet exact hoe het voelt om in al die verschillende situaties te zitten. Hij was de enige die na de training zaterdag op me afstapte. 'Is het goed gegaan,' vroeg hij. Hij weet hoe het voelt om ook de dag voor je rentree zonder blessure van het trainingsveld af te lopen. Terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt van: stel je voor... het zal nu toch niet meer misgaan?"

Het ging in februari 2014 mis bij Fischer, die na zijn terugkeer echter al weer overloopt van het zelfvertrouwen. Op de vraag of het voelt alsof hij een nieuwe aankoop voor het komende seizoen is, antwoordde de Deen: "Dat is wel een goede aankoop voor geen geld."