Directeur kan niet lachen om grap: Geen leuke grap. Ben je de stagiair of zo?
"De spelers hebben heel het jaar het maximale gegeven"

Directeur kan niet lachen om grap: "Geen leuke grap. Ben je de stagiair of zo?"

20-04-2015 21:51
2

Marco Boogers was maandag niet blij met een grap van RTV Rijnmond. Een verslaggever van de omroep kwam de technisch directeur een kratje Jupiler aanbieden om hem een 'hart onder de riem te steken'. Het bier was bedoeld als een knipoog vanwege de degradatie naar de Jupiler League. 

Afgelopen weekend viel voor Dordrecht definitief het doek na een seizoen in de Eredivisie te hebben gespeeld. De overwinning van Go Ahead Eagles op Feyenoord houdt in dat Dordrecht niet meer van de laatste plek kan komen. "Geen leuke grap. Ben je de stagiair of zo en moet je scoren?", zo beet Boogers de verslaggever toe.

Desondanks stond Boogers de journalist even later wel te woord. "We gaan terug naar een spelersbegroting van 525.000 euro, die we hadden toen de club promoveerde." Het is onbekend wie bij de club kan blijven werken. "Er zijn mensen vanwege de promotie naar de Eredivisie aangenomen. We moeten kijken of we hen in de begroting mee kunnen nemen."

Boogers verwijt niemand de degradatie. "De spelers hebben heel het jaar het maximale gegeven. Ik ben trots op de spelers, ik ben trots op de supporters. Ik ben heel trots op heel de club."