Chelsea-middenvelder: Ik wacht zelf al 27 jaar op het winnen van de competitie
"Ik speel normaal op de positie waar hij stond"

Chelsea-middenvelder: "Ik wacht zelf al 27 jaar op het winnen van de competitie"

20-04-2015 22:27

Cesc Fabregas lijkt met Chelsea niet meer naast het kampioenschap in de Premier League te kunnen grijpen. De Londenaren deden goede zaken in de titelstrijd door met 1-0 van Manchester United te winnen. Fabregas kan niet wachten om de beker omhoog te houden.

De 27-jarige Spanjaard speelde meer dan driehonderd wedstrijden in het shirt van Arsenal. Desondanks lukt het hem niet om bij de club het kampioenschap te pakken. "We willen ontzettend graag deze prijs winnen. Hoe eerder, hoe beter", vertelt de international op de website van Wereldvoetbalbond FIFA. "We willen de supporters belonen voor het lange wachten. Het is voor hun vijf jaar geleden dat ze de titel hebben gewonnen. Ik wacht zelf al 27 jaar op het winnen van de competitie."

Tegen Manchester United speelde Fabregas verder naar voren dat hij gewend was. Dat kwam vanwege de aanwezigheid van Kurt Zouma. "Ik speel normaal op de positie waar hij stond. Het is voor mij lastiger om met lange ballen om te gaan en het fysieke aspect van de wedstrijd. Daarom werd Zouma op Fellaini gezet. We hebben ons dus aangepast aan de tegenstander. Zouma heeft dat geweldig opgepakt."