'Transfer op komst bij Feyenoord: onderhandelingen met Boëtius gestaakt'
Zomers vertrek lijkt nu logisch

'Transfer op komst bij Feyenoord: onderhandelingen met Boëtius gestaakt'

21-04-2015 10:36
16

Feyenoord en Jean-Paul Boëtius lijken na dit seizoen uit elkaar te gaan. De onderhandelingen over een nieuw contract zijn door de club gestaakt, meldt Voetbal International dinsdag.

Feyenoord en Boëtius waren al enige tijd met elkaar in onderhandeling over een nieuw contract, maar een akkoord komt er in elk geval voorlopig niet. De Rotterdammers hebben het management van Boëtius per brief laten weten dat men de komende tijd niet meer wil praten.

De huidige verbintenis van de 21-jarige vleugelaanvaller loopt door tot 2016. Het talent kreeg al een eerste aanbieding om te verlengen, maar wees dat voorstel af. Boëtius wil, mede vanwege zijn reserverol, geen langlopend contract tekenen. Bovendien wil hij ondanks zijn niet al te beste seizoen wel meer gaan verdienen dan hij nu doet.

Transfer
Feyenoord wil niet met de eisen van Boëtius meegaan en heeft de gesprekken nu dus zelfs gestaakt. Een transfer lijkt daardoor aanstaande. Komende zomer is voor de nummer drie van Nederland immers één van de laatste twee kansen om nog iets aan de zelf opgeleide voetballer te verdienen.

Boëtius, die afgelopen weekend nog door Jack van Gelder aan PSV werd gelinkt, wil zelf echter niet aan een vertrek uit De Kuip denken. "Ik heb nog een contract tot medio 2016. Als we er niet uitkomen, dien ik die in ieder geval uit", zei hij zondag tegen VoetbalPrimeur.