Bankzitter van PSV denkt aan vertrek: Je eigen sportieve carrière staat op één
"Je bent sportman geworden om te spelen en te halen wat je wil halen"

Bankzitter van PSV denkt aan vertrek: "Je eigen sportieve carrière staat op één"

28-04-2015 08:10
8

Nu PSV de titel op zak heeft, vindt Remko Pasveer het tijd om zijn ongenoegen uit te spreken. De doelman baalt van zijn rol als reserve en twijfelt daarom over zijn toekomst in Eindhoven.

Pasveer doet dinsdag opnieuw zijn beklag, hij kan namelijk maar niet aan zijn reservestatus wennen. "Je bent sportman geworden om te spelen en te halen wat je wil halen", begint hij in De Telegraaf. "Bij PSV is dat kampioen worden en Europees meedoen."

"Maar dat wil je meemaken als basisspeler", vervolgt de 31-jarige Pasveer. "De titel voelt ook helemaal niet als mijn kampioenschap. Ik sta altijd klaar voor mijn team, maar je eigen sportieve carrière staat op één."

Bij PSV gaat men ervan uit dat Pasveer ook volgend seizoen in Eindhoven onder contract staat. De technische staf heeft in elk geval geen enkele reden tot klagen over de goalie, die een belangrijke rol in de kleedkamer vervult.

"Ja, ik durf iets te zeggen op momenten dat dat nodig is", citeert het Eindhovens Dagblad. "Dat is dit seizoen nauwelijks het geval geweest. De groep heeft een fantastisch resultaat neergezet", aldus Pasveer, die zijn ploeggenoten niet wil lastigvallen. "Ik stel me altijd positief op."