De Jong geniet na: Sommige dingen kunnen beter tussen de spelers blijven, haha
"Ik denk dat de fans dat wel leuk vinden. En ik ook natuurlijk"

De Jong geniet na: "Sommige dingen kunnen beter tussen de spelers blijven, haha"

28-04-2015 09:18
2

Luuk de Jong genoot vorige week met volle teugen van de huldiging van PSV, maar ook zijn volgers konden van het feestje genieten. Via sociale media deelde de spits nagenoeg alles met de buitenwereld. En er is meer op komst.

In gesprek met Metro beaamt De Jong dat hij veel heeft gepost. "Ik wilde gewoon mijn geluk delen", zegt hij. "De titel is waar wij het hele jaar voor hebben gewerkt en als het moment daar is moet die ontlading eruit. En het was ook een beetje mijn manier om de fans te bedanken voor de steun die zij ons het hele jaar hebben gegeven. We hebben er met zijn allen een mooi feestje van gemaakt."

De voetballer heeft ruim een uur aan beeldmateriaal op zijn GoPro staan. "Er zaten echt hele gave beelden tussen en ik ben wel van plan om daarvan ook nog wat online te zetten. Ik moet echter nog alles even goed uitzoeken, want het is echt veel en sommige dingen kunnen beter tussen de spelers blijven, hahaha." Uiteindelijk moet er een mooi compilatiefilmpje komen. "Ik denk dat de fans dat wel leuk vinden. En ik ook natuurlijk. Dit zijn herinneringen die je moet koesteren, die je lief zijn en nooit meer vergeet."

De Jong, die met het kippenvel op de armen naar zijn beelden keek, beleefde zijn tweede titelfeestje. Met FC Twente werd hij immers ook al eens kampioen. "Toen was ik natuurlijk ook heel blij. Dat was een fantastisch feest, de hele regio vierde het mee."

"Maar voor mezelf voelt deze titel met PSV wel heel anders. Nu ben ik een heel seizoen belangrijk geweest, dat was bij FC Twente niet het geval.Dat merkte ik ook wel aan de mensen om me heen. Daardoor heb ik ook zoveel mogelijk geprobeerd om de jongens die niet veel hebben gespeeld te betrekken in de feestvreugde", aldus De Jong in het gratis dagblad.