PSV wil aanvaller behouden: 'Zelfs voor dertig miljoen euro laten we hem niet gaan'
"Luuk is een belangrijke speler voor ons"

PSV wil aanvaller behouden: 'Zelfs voor dertig miljoen euro laten we hem niet gaan'

02-05-2015 10:09
6

PSV houdt voet bij stuk en wil Luuk de Jong koste wat kost behouden. De aanvaller scoorde dit seizoen al negentien keer en buitenlandse clubs zouden wel oren hebben naar een samenwerking met de 24-jarige doelpuntenmaker.

"We willen de groep zo veel mogelijk bij elkaar houden voor volgend seizoen en Luuk is een belangrijke speler voor ons", zegt technisch manager Marcel Brands tegen FOX Sports. "Het valt tegenwoordig niet mee om een spits te vinden die én veel scoort én ook nog eens het elftal goed laat spelen. Wij willen hem absoluut niet laten gaan."

Zelfs bij een bod van dertig miljoen euro denkt PSV er niet aan om De Jong te laten gaan. "Zelfs dan niet. Wij willen Luuk komend seizoen hier houden. We gaan Champions League spelen en we kunnen hem daar erg goed in gebruiken. Hij heeft daarnaast een belangrijke rol in de groep en in de kleedkamer."

"Ik heb het hier prima naar mijn zin, scoor en ben belangrijk voor de ploeg. Dat is heerlijk", reageert De Jong. "Zolang geen club zich officieel meldt, hoef ik nergens over na te denken en ben ik bezig met PSV. Ik heb er ook vertrouwen in dat Marcel en Toon Gerbrands weer een mooie ploeg neerzetten voor volgend seizoen, mochten er jongens vertrekken. Op dit moment telt alleen PSV voor mij."