Serieuze domper voor Real Madrid: 'BBC' niet compleet voor Juve-uit
Real zonder Benzema naar Turijn voor de halve finale van de Champions League

Serieuze domper voor Real Madrid: 'BBC' niet compleet voor Juve-uit

04-05-2015 11:36

Real Madrid moet het dinsdagavond zonder Karim Benzema opnemen tegen Juventus in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League. Trainer Carlo Ancelotti heeft de Franse spits thuis gelaten voor het duel in Turijn. 

Benzema deed nog wel mee met de laatste training op Spaanse bodem, maar de oefenmeester acht het inzetten van de international te risicovol. Hij denkt de spits nog te kunnen gebruiken in de laatste wedstrijden van het seizoen in de Primera Division, waar Real Barcelona achtervolgt met twee punten achterstand.

Benzema is nog niet honderd procent fit, maar had Ancelotti hem wel opgesteld als het de finale was geweest. Omdat Gareth Bale wel weer hersteld is van zijn blessure, was de keuze voor Ancelotti om Benzema thuis te laten makkelijker. Bale viel in de wedstrijd tegen Sevilla (3-2 winst) in en gaf meteen een assist op de derde goal van Cristiano Ronaldo. 

De selectie van Real Madrid: Casillas, Navas, Pacheco, Varane, Ramos, Pepe, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Marcelo, Kroos, James, Bale, Lucas Silva, Isco, Illarra, Ronaldo, Jese, Hernandez.