Harde uithaal naar 'schoolboy' Real Madrid: Ik zou hem gelyncht hebben
Na Bale is ook verdediger de pineut

Harde uithaal naar 'schoolboy' Real Madrid: "Ik zou hem gelyncht hebben"

06-05-2015 23:08
2

Analist Roy Keane liet na de Champions League-ontmoeting tussen Juventus en Real Madrid (2-1) weinig heel van de falende Gareth Bale en haalde bovendien hard uit naar diens ploeggenoot Dani Carvajal. De Spaanse verdediger had volgens Keane schuld aan de winnende treffer van de Italianen.

Carvajal beging bij een stand van 1-1 een overtreding op Carlos Tévez. De penalty die daar uit volgde leverde de eindstand op. Keane vond de actie van de Real-verdediger totaal onnodig en kon na afloop zijn ergernis niet voor zich houden. "Ik ben gewoon kwaad op hem en ik sta niet eens op het veld. Dit was echt een knullige fout, schoolboy stuff. Als teamgenoot zou ik hem gelyncht hebben", aldus de oud-middenvelder voor de camera's van ITV. 

Niet alleen Carvajal was in de ogen van Keane de gebeten hond. "Real Madrid had het moeilijk vanavond, maar dat is logisch. Eigenlijk speelden ze met tien man. Bale heeft absoluut niets bijgedragen aan de wedstrijden". Voormalig teamgenoot en collega-analist Paul Scholes viel hem bij. "Zeg maar gewoon negen man, want ik vond Sergio Ramos ook dramatisch. Met hem op het middenveld kwam Real Madrid ontbrak het Real absoluut aan kwaliteit."