Vraag om luisterend oor in Rotterdam: Wij willen serieus genomen worden
"Als het geen goed plan is moet het afgevoerd worden en als het wel goed is moet het uitgevoerd worden"

Vraag om luisterend oor in Rotterdam: "Wij willen serieus genomen worden"

23-05-2015 15:13
2

De Vereniging van Aandeelhouders Stadion Feyenoord (VASF) doet een dringend beroep op de directie en raad van commissarissen van de Kuip. Ze moeten in gesprek gaan met Red de Kuip. Joan Smal, voorzitter van de VASF, denkt dat men eerst naar hen moet luisteren voor er beslissingen genomen worden over hoe het nu verder moet met het stadion.

Nadat de samenwerking met BAM uitliep op een teleurstelling en de vernieuwbouw zo van de baan was, presenteerde Red de Kuip een nieuw plan. Het is echter nog niet aan de leiding van het stadion gepresenteerd. "Als het geen goed plan is moet het afgevoerd worden en als het wel goed is moet het uitgevoerd worden", zegt Smal tegenover RTV Rijnmond.

"Wij hopen dat het besef doordringt dat het menens is", vervolgt Smal zijn verhaal. "Wij willen serieus genomen worden. Wij krijgen het gevoel dat wij geparkeerd worden als een paar lastige jongens. Men hoeft niet te doen wat wij zeggen, maar er moet wel een open communicatie zijn en zij moeten vertellen waarom iets wel en waarom iets niet kan."

Het is de vraag of Smal nog vertrouwen heeft in de Raad van Commissarissen en de directie van het stadion. Zijn antwoord op de vraag of hij dat heeft was ontwijkend, maar misschien ook veelzeggend. "Ja, dat is een lastige vraag."