'Van Gaal neemt eindelijk beslissing over peperdure spits; agent aan de slag'
Van Gaal informeert Falcao

'Van Gaal neemt eindelijk beslissing over peperdure spits; agent aan de slag'

24-05-2015 13:40

Manchester United heeft, als we de Engelse boulevardkrant Daily Mail mogen geloven, eindelijk een besluit genomen over Radamel Falcao. Louis van Gaal stelt geen prijs op een langer verblijf van de Colombiaanse spits, die daardoor mag terugkeren naar AS Monaco.

In de afgelopen 48 uur zou Van Gaal zijn pupil hebben geïnformeerd over de keuze hem niet langer in Manchester te houden. Falcao legt zich niet zomaar neer bij die beslissing van United. Hij is vastbesloten om zijn loopbaan in Engeland te vervolgen en heeft zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes de opdracht gegeven om een andere Engelse club te vinden.

Wedden

Meer odds

Naar verluidt wil Falcao zelfs salaris inleveren om aan de gang te kunnen bij een andere club uit de Premier League. De Colombiaan ziet een overstap naar een Londense club wel zitten, zo meldt de tabloid. In eerste instantie wilde hij graag bij United blijven om zich alsnog te bewijzen. De 28-jarige spits wordt in Manchester en omstreken - en eigenlijk in heel Engeland - gezien als grote flop. Naast Falcao hebben Rafael, Jonny Evans, Nani en Anderson Lindegaard geen toekomst in Manchester. Dat zou Van Gaal hen hebben verteld.