Robben viert feest en hervat training: Dan kan ik er komend seizoen direct staan
Geen Oranje voor vleugelspits

Robben viert feest en hervat training: "Dan kan ik er komend seizoen direct staan"

25-05-2015 16:40

Het seizoen zit erop voor landskampioen Bayern München. Arjen Robben ontbrak de laatste weken wegens een buikspier- en kuitblessure. De Nederlandse steraanvaller heeft besloten om de komende dagen nog in training te blijven, zodat hij fit op vakantie gaat. 

"Ik train nog een paar dagen verder, zodat ik enigszins fit op vakantie kan en er komend seizoen direct kan staan", verklaarde de international op de website van Bayern. Aansluiten bij Oranje is overigens geen optie voor Robben. Het Nederlands Elftal komt deze week bijeen voor een trainingsstage en werkt de komende weken twee duels af: een oefeninterland tegen de VS (5 juni) en een kwalificatieduel met Letland op 12 juni. Die wedstrijden komen te vroeg voor de vleugelspits.

Robben vierde afgelopen weekend het titelfeest met Bayern. "Het blijft altijd speciaal om titels te winnen, of het nou je eerste of je tweede is'', aldus de dertiger, die de schaal maandag in het stadion van de club aan circa duizend fans mocht tonen. "Hier mag je best van genieten. Het team verdient een enorm compliment, we hebben een goed seizoen gedraaid."