'Veel interesse in Feyenoorders; gehele middenveld vertrekt mogelijk'
Drietal middenvelders wekken interesse

'Veel interesse in Feyenoorders; gehele middenveld vertrekt mogelijk'

27-05-2015 07:47
6

De interesse voor drie middenvelders van Feyenoord wakkert aan. Het mogelijke vertrek van Jordy Clasie komt niet als een verrassing, maar ook Karim El Ahmadi en Lex Immers staan op de verlanglijst van diverse clubs. Dat meldt Voetbal International.

Het is dan ook mogelijk dat het gehele Feyenoord-middenveld vertrekt. Op de achtergrond staat ook Tonny Vilhena in de belangstelling. Voor El Ahmadi lonkt een transfer naar Dubai. Diverse clubs hebben belangstelling. De Marokkaan zou azen op een transfer. Voor Immers zaten enkele Duitse clubs op de tribune. Afgelopen seizoen volgden Bundesliga-clubs en clubs uit het Championship Immers ook al.

Wedden

Meer odds

Clasie heeft volgens het weekblad zijn zinnen gezet op een transfer, ondanks een doorlopend contract tot medio 2018. De middenvelder, aanvoerder van Feyenoord, is gewild. Southampton-manager Ronald Koeman ziet in hem een goede opvolger van Morgan Schneiderlin, die mogelijk vertrekt. Zenit Sint-Petersburg en AS Roma zitten op het vinkentouw. FC Porto wilde Clasie vorige zomer voor acht miljoen wegkapen bij Feyenoord, maar de club wilde toen minstens tien miljoen euro. Nu zou de vraagprijs weer stukken hoger liggen.