Raiola verandert van spijs: Hij blijft, ik ga niet weer een andere club zoeken
"Ik heb meerdere keren om de tafel gezeten met de club"

Raiola verandert van spijs: "Hij blijft, ik ga niet weer een andere club zoeken"

28-05-2015 18:51
3

Mino Raiola staat erom bekend zijn spelers graag door te sluizen naar andere clubs, maar de zaakwaarnemer heeft geen plannen met Mario Balotelli. De Italiaan speelt ook volgend seizoen bij Liverpool.

Balotelli heeft een uiterst moeizaam debuutseizoen achter de rug op Anfield. De bekritiseerde spits tekende voor vier doelpunten, waarvan slechts één in de Premier League. Raiola gaat echter niet wéér aan het werk voor zijn 24-jarige cliënt, die al drie clubs versleet (Internazionale, Manchester City en AC Milan).

"We hebben gesprekken gehad met Liverpool. Hij blijft. Ik ga niet weer een andere club zoeken", vertelt Raiola aan Sky Sports. "Ik heb meerdere keren om de tafel gezeten met de club en ze zeiden telkens dat ze blij zijn met zijn professionele input."

Raiola weigert zich uit te laten over de relatie tussen Balotelli en zijn manager Brendan Rodgers. Tussen de twee zou het niet lekker boteren. "Mario heeft nergens last van, maar ik kan niet voor Rodgers praten. We zijn allemaal vol vertrouwen dat het volgend seizoen gaat gebeuren voor Mario."