Er is geen betere trainer, hij kan FC Twente terugbrengen richting de top
Betoog in Enschede

"Er is geen betere trainer, hij kan FC Twente terugbrengen richting de top"

29-05-2015 09:42
3

Alfred Schreuder lijkt de steun van de selectie van FC Twente te hebben. In navolging van enkele ploeggenoten komt ook Andreas Bjelland met een betoog voor het aanblijven van de bekritiseerde trainer.

Schreuder ligt onder vuur vanwege het matige seizoen en slechte voetbal, maar Bjelland schaart zich achter zijn coach. "Ik zou in deze situatie geen betere trainer kunnen bedenken", zegt de aanvoerder in De Telegraaf. "Hij heeft grip op de spelers en haalt waar nodig de discipline aan. Ik vertrouw hem volledig. Alfred is de man die FC Twente terug kan brengen richting de top."

De Deen erkent wel dat er het een en ander is misgegaan.  "Natuurlijk, we hebben te weinig punten gepakt. Er is echter zoveel voorgevallen. Met Kamohelo Mokotjo en Hakim Ziyech heeft de club twee goede spelers gehaald na het vertrek van Dusan Tadic en Quincy Promes, maar de trainer is aanvankelijk nog meer versterkingen toegezegd. Ik steun hem volledig." Dat lijkt ook voor een groot deel van de rest van de selectie te gelden.