Piqué grapt op Barça-huldiging over gevoelig feestje van Ronaldo
"En natuurlijk Kevin Roldán, die dit allemaal is gestart"

Piqué grapt op Barça-huldiging over gevoelig feestje van Ronaldo

08-06-2015 00:14
1

FC Barcelona vierde zondag de historische treble en de spelers van de Catalaanse grootmacht voelen zich de koning te rijk. Zo ook Gerard Piqué, die uitgebreid van de gelegenheid gebruik maakte.

De verdediger werd in Camp Nou naar voren geroepen en sprak een dankwoord uit. Het moment werd vervolgens gebruikt om te sneren naar Cristiano Ronaldo, de ster van aartsrivaal Real Madrid. "Ik wil iedereen bedanken, de technische staf, mijn teamgenoten. Dit is een geweldige prestatie", aldus Piqué, om daaraan toe te voegen: "En natuurlijk Kevin Roldán, die dit allemaal is gestart."

Roldán was de zanger die eerder dit seizoen optrad bij het feestje van Ronaldo, dat pijnlijk genoeg op de avond na de 4-0 nederlaag van Real Madrid tegen Atlético Madrid plaatsvond. Na afloop lekten video's van een dronken Ronaldo uit. Roldán zette daarnaast enkele foto's op social media, terwijl hem uitdrukkelijk was verzocht om niemand lucht te geven van het feest. Het leidde tot veel ophef en indirect tot de tegenvallende tweede seizoenshelft van Real.