De Graafschap praat met transfervrije topschutter van 23 doelpunten
Aanvaller op gesprek in Doetinchem

De Graafschap praat met transfervrije topschutter van 23 doelpunten

30-06-2015 15:02

De Graafschap hoopt op korte termijn een nieuwe aanwinst te verwelkomen. Cas Peters is in gesprek met de club uit Doetinchem, die in mei promoveerde naar de Eredivisie.

De 22-jarige Peters schermde naar eigen zeggen met belangstelling uit de subtop van de Eredivisie en het Championship, maar zoekt het wellicht een stapje lager. In Doetinchem lijkt hij verzekerd van een basisplaats. Peters is door zijn aflopende contract bij FC Emmen transfervrij op te pikken.

Maandag sprak Peters samen met zaakwaarnemer Henk Timmer met de technische staf van De Graafschap, melden de Gelderlander en Voetbal International. In het afgelopen seizoen was de spits goed voor 23 doelpunten in de Jupiler League. Een transfer naar NAC Breda zag hij eerder niet zitten.

Peters kwam eerder uit voor Go Ahead en Jong FC Twente. Met zijn eventuele komst hengelt De Graafschap in ieder geval wat doelpunten binnen. Alexander Bannink (FC Emmen), Erik Quekel (Jong PSV), Bryan Smeets (MVV Maastricht) en Thijs Bouma (Almere City FC) maakten al de overstap naar de Achterhoek.