Nieuwe Ajacied laat zich gelijk gelden: Dat is iets wat in mij zit
Middenvelder geniet volop van trainingskamp in Oostenrijk

Nieuwe Ajacied laat zich gelijk gelden: "Dat is iets wat in mij zit"

02-07-2015 10:27
2

Nemanja Gudelj voelt zich steeds beter op zijn plek bij Ajax. De middenvelder is inmiddels gewend aan zijn ploeggenoten en is klaar voor de start van het nieuwe seizoen.

Op het trainingskamp in Oostenrijk valt op dat de van AZ overgekomen middenvelder zich laat gelden met coaching en aanwijzingen. "Dat is iets wat in mij zit. Ik probeer altijd jongens te helpen en te coachen. Dat komt ook van de technische staf uit", legt Gudelj uit in gesprek met Ajax TV. "We zijn hard aan het trainen in een mooi gebied. Ik heb tot nu toe alleen maar goede indrukken gekregen."

Aan alles merkt Gudelj dat hij de overstap naar een topclub heeft gemaakt. "Ik heb hetzelfde gevoel als toen ik de stap naar AZ maakte, alles is hier groter. Ik ben niet iemand die van tevoren gaat roepen wat hij allemaal verwacht. Ik bekijk het gewoon van training tot training en wedstrijd tot wedstrijd. We doen er nu alles aan om fit te worden en onze conditie op peil te krijgen. Natuurlijk is het even wennen allemaal, maar je leert elkaar steeds beter kennen."