AZ legt talent langer vast: 'Eén van de grootste van de jeugdopleiding''
"Dat zijn mijn doelen"

AZ legt talent langer vast: 'Eén van de grootste van de jeugdopleiding''

03-07-2015 17:13
2

AZ heeft het contract van talent Jeremy Helmer opgewaardeerd. Het contract liep nog tot medio 2016, maar vrijdag tekende hij zijn nieuwe contract, dat hem tot 2020 aan de Alkmaarders bindt.

"Jeremy Helmer is één van de grootste talenten van de AZ Jeugdopleiding”, reageert Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. “Daarom zijn we erg blij met het openbreken en tussentijds verlengen van zijn contract. Jeremy is een creatieve middenvelder die in staat is om meerdere keren per wedstrijd iemand in scoringspositie te brengen. Hij traint deze voorbereiding mee met de A-selectie, waar hij een goede indruk achterlaat. De komende tijd kan hij toewerken naar zijn debuut in het eerste elftal."

"Ik ben hier heel erg blij mee", zegt de middenvelder. "Het is een teken dat ik goed bezig ben. Sinds ik in de zomer van 2013 mijn eerste contract tekende ben ik fysiek sterker geworden en ben ik met doelpunten bepalender geworden voor het team. Dit seizoen wil ik zo lang mogelijk blijven meetrainen met de A-selectie en mijn debuut in het eerste elftal maken. Dat zijn mijn doelen."