PSV geeft gas voor Lestienne en ander doelwit: Als het te lang duurt...
Eindhovenaren blijven hopen

PSV geeft gas voor Lestienne en ander doelwit: "Als het te lang duurt..."

05-07-2015 19:17
9

PSV wacht in spanning de ontwikkelingen rond een aantal doelwitten af. Maxime Lestienne en Gastón Pereiro blijven vooralsnog in beeld in Eindhoven.

PSV werkt al een aantal weken aan de komst van de Belg en Uruguayaan, maar de laatste dagen zit er weinig schot in de zaak. Phillip Cocu had gehoopt dat hij Lestienne al had kunnen verwelkomen, maar moet wachten tot het moment dat diens club Al-Arabi groen licht geeft.

Intussen staat Pereiro, die de rechterkant van de aanval moet versterken, nog steeds hoog op het lijstje. De komst van de international van ongeveer zeven miljoen euro ligt echter een stuk gecompliceerder. "Als het te lang duurt schakelen we over, maar bij dat punt zijn we nog niet aanbeland", aldus Cocu.

De trainer had zondag in de oefenwedstrijd tegen Dosko niet de beschikking over de Oranje-internationals Jeffrey Bruma, Luciano Narsingh, Luuk de Jong, Georginio Wijnaldum en Jetro Willems. Santiago Arias en Andres Guardado melden zich nog later. Cocu: "De Nederlandse jongens zullen we versneld laten instromen."