Feyenoord mag hopen: Daar is de Eredivisie er duidelijk een van
Gustafson voelt wel wat voor Feyenoord

Feyenoord mag hopen: "Daar is de Eredivisie er duidelijk een van"

07-07-2015 07:05
1

Feyenoord lijkt een goede kans te maken op de handtekening van Simon Gustafson. De Zweedse jeugdinternational erkent dat hij niet onwelwillend staat tegenover een transfer naar de Eredivisie.

Feyenoord heeft volgens de Telegraaf serieuze belangstelling voor de twintigjarige aanvallende middenvelder van BK Häcken, die zich met Zweden Onder-21 vorige week kroonde tot Europees kampioen. "Ik weet wat ik wil, maar ik wil dat nog niet officieel bekend maken want dat geeft een hoop onnodige herrie", aldus Gustafson.

Wedden

Meer odds

De middenvelder staat in eigen land te boek als groot talent, waardoor er naast Feyenoord nog talloze clubs zijn die strijden om zijn handtekening. "Als ik nu naar het niveau van de Zweedse competitie kijk, dan zou het verstandig zijn voor mij om nu naar een competitie te verhuizen die net onder de grootste voetballanden ligt. Daar is de Eredivisie er duidelijk een van. Het zou een gepaste sprong voor me kunnen zijn", zo geeft hij Feyenoord hoop.

Feyenoord zou naast de komst van Gustafson nog hopen op een linksbenige centrale verdediger. Eerder deze zomer kwamen Dirk Kuyt en Marko Vejinovic al naar De Kuip.