PSV ontvangt nieuwe signalen over Moreno: Raiola zei dat er iets speelt
Ook VfB Stuttgart wil Mexicaans international

PSV ontvangt nieuwe signalen over Moreno: "Raiola zei dat er iets speelt"

27-07-2015 18:54
10

Espanyol-verdediger Héctor Moreno staat in de belangstelling van onder meer PSV en VfB Stuttgart, maar de Spaanse werkgever van de Mexicaan hoopt hem in Barcelona te kunnen houden. Dat verklaart preses Joan Collet maandag. 

"Ik sprak met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en hij vertelde me dat er wel iets speelt. Moreno sluit morgen (dinsdag, red.) gewoon aan en ik hoop dat hij blijft", aldus de voorzitter in gesprek met El Mundo Deportivo. 

Wedden

Meer odds

PSV zou de 27-jarige Moreno in beeld hebben als meest geschikte opvolger van Karim Rekik. Het is onduidelijk wat exact het prijskaartje is van de international. In eerste instantie werd er gesproken over een transfersom van ongeveer zes miljoen euro. Het Eindhovens Dagblad sprak dat bedrag tegen: PSV heeft maximaal drie miljoen euro voor de stopper, die nog voor één jaar vastligt in Barcelona. 

De Mexicaanse equivalent van ESPN claimt nu dat Espanyol zéker vijf miljoen euro verlangt voor Moreno. Ook uit Duitsland en Engeland is er interesse voor de stopper.