PSV doet voorstel: Voert veel te ver om te zeggen dat wij op hem rekenen
"Hij weet dat we geïnteresseerd zijn"

PSV doet voorstel: "Voert veel te ver om te zeggen dat wij op hem rekenen"

28-07-2015 09:50

Bij PSV is men na de komst van Davy Pröpper, Maxime Lestienne en Gaston Pereiro in de ban van een nieuwe miljoenentransfer. Marcel Brands jaagt op Hector Moreno, maar rekent nog niet op zijn komst.

"Moreno weet dat we geïnteresseerd zijn, maar dat is op dit moment echt alles", reageert Brands tegen Voetbal International op de transfergeruchten. Van contact met Espanyol is volgens hem nog geen sprake. "Pas als hij ja zegt tegen ons voorstel kunnen we eventueel verder. Het voert veel te ver om te zeggen dat wij op de komst van Héctor rekenen. Ik reken nergens op zolang er geen handtekening is gezet."

Intussen lopen de genoemde bedragen voor Moreno ver uiteen. Waar het ED maandag meldde dat PSV zo'n drie miljoen euro voor Moreno over heeft, melden media in Mexico dat de Eindhovenaren toch veel verder zouden willen gaan. VI schrijft nu dat de waarde van de 27-jarige verdediger op zo'n drie à vier miljoen euro wordt geschat. PSV zou bereid zijn om dat te betalen. 

Het is overigens niet de bedoeling dat de club opnieuw wordt geconfronteerd met een lange transfersoap. Brands hoopt deze week uitsluitel van Moreno te krijgen.