'PSV haalt toch alles uit de kast voor gedroomde laatste zomeraanwinst'
Hoogte van bod lekt uit

'PSV haalt toch alles uit de kast voor gedroomde laatste zomeraanwinst'

28-07-2015 07:02
14

PSV lijkt er toch erg veel voor over te hebben om Hector Moreno deze zomer naar Eindhoven te halen. In Mexico wordt dinsdagochtend massaal melding gemaakt van een bod van 5,5 à 6 miljoen euro.

Ook in Spanje werd dat bedrag maandag al genoemd, maar vervolgens meldde het Eindhovens Dagblad dat PSV hoogstens de helft van dat bedrag zou hebben geboden. Een dag later meldt onder meer het Latijns-Amerikaanse Fox Sports dat de Eindhovenaren wel degelijk een bedrag van meer dan vijf miljoen euro voor Moreno zouden willen betalen.

De 27-jarige Moreno is de droomkandidaat voor Marcel Brands, die de verdediging graag nog wil versterken met een directe concurrent voor Jeffrey Bruma en Nicolas Isimat-Mirin. De linkspoot speelt inmiddels vier seizoenen voor Espanyol, waar hij tot 118 wedstrijden kwam. Eerder kwam Moreno uit voor AZ, waar toen ook Brands actief was.

Het contract van Moreno loopt nog één seizoen door, maar Espanyol is voornemens om het onderste uit de kan te halen. Er wordt verwacht dat ook Fiorentina nog een bod uitbrengt en daarnaast heeft VfB Stuttgart nog altijd belangstelling. Beide clubs zijn ook nog in de race voor Davide Astori, die vermoedelijk voor La Viola kiest. Intussen komt Mino Raiola een dezer dagen naar Barcelona om de toekomst van Moreno te bespreken.