Bijzondere ontmoeting in Amsterdam: Proberen hem een panna te geven
"Ik ben landskampioen en strijd nu voor de bekerwinnaar"

Bijzondere ontmoeting in Amsterdam: "Proberen hem een panna te geven"

31-07-2015 15:39
6

Het zal voor Luciano Narsingh en Abel Tamata zondagavond een vreemde gewaarwording zijn: de twee vrienden staan tegenover elkaar in het duel om de Johan Cruijff Schaal.

Tamata verruilde deze zomer PSV voor FC Groningen, de twee clubs die zondag om 18:00 aan de aftrap staan in de Arena. "Ik ben landskampioen en strijd nu voor de bekerwinnaar. Tegen mijn oude club PSV", zegt de linksback op de KNVB-website. "Dat maakt deze wedstrijd voor mij bijzonder, naast het feit dat er meteen een prijs valt te winnen."

Narsingh bleef bij PSV en kijkt uit naar de ontmoeting met Tamata, met wie hij goed bevriend is. "Het zou leuk zijn als ik hem tegenkom op het veld. Als we voor staan zal ik misschien wel proberen om hem een panna te geven", lacht de rechtsbuiten.

Vrienden of niet, de twee azen allebei op de eerste prijs van het seizoen. "Deze prijs wil ik heel graag toevoegen aan mijn prijzenkast", stelt Narsingh. Tamata: "Het maakt niet uit welk shirt je draagt, als er een prijs op het spel staat, dan ga je ervoor."