Ajax-aankoop: Moet zeggen dat ik nu gewoon goed in mijn vel zit
2-2 in Wenen

Ajax-aankoop: "Moet zeggen dat ik nu gewoon goed in mijn vel zit"

31-07-2015 19:58
6

Woensdag beleefde Nemanja Gudelj met Ajax een teleurstellende Champions League-avond in Wenen.  Een dag later was hij toeschouwer bij het Europa League-duel tussen zijn oude ploeg AZ en Istanbul Basaksehir. Na afloop blikte de middenvelder terug op zijn officiële debuut in het shirt van de Amsterdammers. 

Ajax gaf tegen Rapid Wien een 2-0 voorsprong uit handen. Gudelj deed negentig minuten mee. "Het is zuur, want je komt op een 2-0 voorsprong en geeft het toch weg", aldus de Serviër voor de camera van FOX Sports. 

"Vooraf is 2-2 een goed resultaat, maar als je dan met 2-0 hebt voorgestaan is het altijd zuur: tegen wie het dan ook is en in wat voor situatie dan ook."

Gudelj leek in de voorbereiding op de Champions League-confrontatie niet zeker te zijn van een basisplaats onder trainer Frank de Boer. De oud-speler van NAC zegt zich evenwel goed te voelen. Hij gedijt steeds beter in Amsterdam. "Je raakt ingespeeld op de spelers om je heen en de tactiek. Ik moet zeggen dat ik nu gewoon goed in mijn vel zit en dat we op elkaar ingespeeld zijn. Ik denk dat je dat ook wel bij vlagen kon zien."