PSV'er durft zich aan doelpuntenaantal te wagen: Minimaal 12 goals
Vorig seizoen scoorde hij zeven keer

PSV'er durft zich aan doelpuntenaantal te wagen: "Minimaal 12 goals"

02-08-2015 11:51
14

Adam Maher begint aan zijn derde seizoen in dienst van PSV. De aanvallende middenvelder heeft voor zichzelf ten doel gesteld om komend jaar nóg belangrijker te worden voor de landskampioen. 

De voormalig speler van AZ durft zich zelfs te wagen aan een minimum aantal doelpunten. "Ik wil minimaal twaalf doelpunten maken", verklaart de creatieve rechtspoot in gesprek met De Telegraaf. 

Afgelopen jaargang was Maher (22) goed voor zeven doelpunten in 31 competitieduels. Komende jaargang krijgt hij op het middenveld van PSV de taak om Georginio Wijnaldum te doen vergeten. De voormalig captain van de Eindhovenaren vertrok deze zomer voor een miljoenenbedrag naar Newcastle United. Wijnaldum was in het kampioensseizoen 2014/2015 goed voor veertien goals in de Eredivisie. 

PSV trok Davy Pröpper aan als beoogd opvolger van de Oranje-international. Ook hij wil komend seizoen meer gaan scoren, zo liet de voormalig Vitessenaar zaterdag weten. "Tuurlijk zijn statistieken belangrijk. Iedereen kijkt ernaar en die zullen omhoog moeten, dat weet ik", aldus Pröpper.