Van der Vaart kan NEC-uitblinker niet begroeten: Geen contact meer
"Vijftien plus, zeg maar"

Van der Vaart kan NEC-uitblinker niet begroeten: "Geen contact meer"

03-08-2015 14:03

NEC gaat vrijwel zeker het nieuwe seizoen in met Christian Santos. De uitblinker van afgelopen seizoen flirtte met een transfer, maar inmiddels is het weer rustig.

Real Betis, de club van Rafael van der Vaart, trok een tijdje geleden aan Santos. De interesse werd echter niet doorgezet en dus blijft de Venezolaan in Nijmegen. "Ik ben hier bij NEC en dat zal waarschijnlijk zo blijven. Er lopen geen gesprekken. Ik heb ook geen contact meer met Betis", laat hij weten aan de Gelderlander.

"Ik wil op het hoogste niveau spelen en daar mijn kwaliteiten laten zien. Dat kan hier. Ik hoef ook helemaal niet weg, want ik denk dat ik bij NEC een mooi seizoen kan beleven", vervolgt Santos, die in de Jupiler League goed was voor 23 treffers. "Ik hoop dit jaar weer met veel goals belangrijk te zijn voor NEC. Hoeveel precies, weet ik niet. Vijftien plus, zeg maar. Dat zou een mooi aantal zijn."

De nummer 10 hoopt op goed seizoen met promovendus NEC. "We gaan voor handhaving, maar ik geloof in meer. Waarom zouden wij het linkerrijtje niet kunnen halen? Ik ben ambitieus, probeer de lat altijd hoger te leggen. Dat is volgens mij de enige manier om beter te worden."