Feyenoorder debuteert in dartwereld: Hij gooit op redelijk niveau, dat zag ik al
Immers speelde zaterdag nog mee met Feyenoord tegen Olympiakos

Feyenoorder debuteert in dartwereld: "Hij gooit op redelijk niveau, dat zag ik al"

03-08-2015 18:06
12

Lex Immers heeft zijn debuut gemaakt op een internationaal dartstoernooi. De middenvelder ging zondag in de eerste ronde van de Belgium Open in Antwerpen roemloos met 4-0 onderuit tegen landgenoot Co Stompé.

"Lex gooit op redelijk niveau, dat zag ik al tijdens het ingooien, maar tegen mij had hij duidelijk last van wedstrijdspanning. Niet vreemd, want het was zijn eerste wedstrijd op dit niveau'', aldus Stompé over de Feyenoorder in het Algemeen Dagblad.

In eerste instantie wist Amsterdammer Stompé niet tegen wie hij moest spelen. "Dat gebeurt via een loting. Ik zag die naam wel, maar er zijn meer jongens die Fikkie heten. Toen ik begreep dat hij het echt was, heb ik nog getracht een ludieke stunt uit te halen. Ik heb een Ajax-shirt laten overkomen, maar helaas mocht ik daar niet in spelen van de organisatie. Heel jammer.''

De dag ervoor was Immers nog actief met Feyenoord dat in De Kuip oefende tegen het Griekse Olympiakos (1-3 verlies). Immers kwam in de tweede helft in het veld voor Jens Toornstra.