'Koeman maakt move: bod op door Arsenal en United gewilde Nederlander'
Eerste bod uitgebracht volgens tabloids

'Koeman maakt move: bod op door Arsenal en United gewilde Nederlander'

04-08-2015 09:39
13

In de Engelse tabloid The Daily Express is een bericht opgedoken over Virgil van Dijk. De verdediger zou in de belangstelling staan van Arsenal en Manchester United, terwijl Ronald Koeman namens Southampton een bod heeft uitgebracht.

Van Dijk, verdediger van Celtic, is een zeer gewilde verdediger volgens de Engelse boulevardkranten. Wekelijks verschijnen er stukken over de mandekker in de tabloids, waarin Van Dijk constant wordt gekoppeld aan nieuwe clubs. Dinsdagochtend is het niet anders. De hiervoor genoemde boulevardkrant meldt zelfs dat de centrumverdediger een doelwit is van Arsenal en het United van Louis van Gaal.

Inmiddels zou Koeman wel een move hebben gemaakt. The Saints zijn op zoek naar versterkingen voor de achterhoede en hebben een bod van tien miljoen euro gedaan. De vraagprijs van Celtic is naar verluidt 13,5 miljoen euro. De Schotten hopen dat de 24-jarige Van Dijk blijft en Celtic aan een plek in de groepsfase van de Champions League helpt. Twee jaar geleden verkocht FC Groningen de mandekker voor ongeveer drie miljoen aan de Schotse topclub.