'Ajax gaat in extremis tóch nog poging wagen voor gewilde vleugelspits'

'Ajax gaat in extremis tóch nog poging wagen voor gewilde vleugelspits'

26-08-2015 00:10
23

Volgens de Deense sportkrant Ekstra Bladet heeft Ajax de hoop op de komst van Pione Sisto nog altijd niet laten varen. Mogelijk volgt er in de laatste week van de transfermarkt een nieuw bod op de aanvaller van FC Midtjylland. Medio juli haakte Ajax af voor de destijds twijfelende Sisto. 

Ajax is niet de enige club die op de twintigjarige Sisto aast. Zo zou Celta de Vigo onlangs een bod van 4,4 miljoen euro hebben uitbracht op de vleugelspits. Ook heeft Midtjylland naar verluidt een bod vanuit de Serie A ter grootte van 5,1 miljoen euro afgeslagen. 

Wedden

Meer odds

Wat de eventuele nieuwe bestemming van Sisto ook mag worden, geïnteresseerde partijen zullen sowieso diep in de buidel moeten tasten. Midtjylland is bepaald niet happig op een transfer in de slotweek van de transfermarkt. De vraagprijs van de rechtspoot ligt volgens bronnen op minimaal 6,5 miljoen euro.

Wanneer Ajax een hoog bod doet en Sisto ditmaal wél de knoop weet door te hakken, dan zouden de Amsterdammers kans van slagen kunnen hebben, zo weet Ekstra Bladet. Naast Ajax, Celta de Vigo en een onbekende Serie A-club houdt ook FC Porto de situatie rondom de international nauwlettend in de gaten.