'Wolfsburg gaat met De Bruyne-miljoenen smijten en schrijft twee Nederlanders op'

'Wolfsburg gaat met De Bruyne-miljoenen smijten en schrijft twee Nederlanders op'

28-08-2015 12:17
3

VfL Wolfsburg neemt op zéér korte termijn afscheid van Kevin De Bruyne en dus mag van de Duitse club nog transfervuurwerk worden verwacht. Een lijstje met mogelijke namen is inmiddels opgesteld.

Dries Mertens (Napoli), Julian Draxler (Schalke 04) en Isco (Real Madrid) werden al aan Wolfsburg gelinkt en ook de naam van Hakim Ziyech is gevallen. De komst van de spelmaker van FC Twente geniet echter niet de hoogste prioriteit in de Volkswagenstad.

Wedden

Meer odds

Ook Quincy Promes is volgens TC/Tubantia in beeld. Het is niet bekend of de aanvaller, die vorig jaar FC Twente voor Spartak Moskou verruilde, wél bovenaan de schaduwlijst staat. Promes maakt in Rusland grote indruk en in het nieuwe seizoen staat de teller ook al weer op vier competitietreffers.

Duidelijk is in ieder geval dat Wolfsburg voldoende financiële middelen heeft om voor het verstrijken van de transferdeadline een mooie slag te slaan. De Bruyne is op weg naar Manchester City, dat een bedrag van tussen de 75 miljoen en 78 miljoen euro betaalt.