'Vastberaden Ajax wijst gigantisch last minute-bod op aanvoerder Klaassen af'

'Vastberaden Ajax wijst gigantisch last minute-bod op aanvoerder Klaassen af'

02-09-2015 06:40
54

Ajax heeft op de slotdag van de transferperiode een gigantisch bod op Davy Klaassen van tafel geveegd. Napoli was bereid om liefst 18,5 miljoen euro op tafel te leggen, maar de Amsterdammers wilden niet meewerken.

Met dat nieuws komt De Telegraaf woensdag. Volgens de ochtendkrant wilde Napoli heel ver gaan voor de aanvoerder van Ajax. Een transfer was echter zowel voor de club als voor Klaassen onbespreekbaar.

De 22-jarige Klaassen vindt dat hij nog niet klaar is in Amsterdam. De middenvelder gaf al eerder aan dat hij bereid is om zijn tot 2018 lopende contract te verlengen, waardoor Ajax ook in de toekomst nog verzekerd is van een mooie transfersom. Nu de transferperiode is gaan liggen, heeft Marc Overmars tijd om aan die wens invulling te geven.

Klaassen kwam tot op heden tot 66 competitiewedstrijden (18 doelpunten) in de hoofdmacht van Ajax. Hij werd al driemaal landskampioen, maar in zijn eerste twee seizoenen bleef zijn inbreng beperkt tot in totaal zes optredens. De tweevoudig international speelde daarnaast 22 keer in Europa.