De Gea streng toegesproken door zijn coach: Blij zijn met een club als United

De Gea streng toegesproken door zijn coach: "Blij zijn met een club als United"

02-09-2015 13:45
10

Bondscoach van Spanje Vicente del Bosque vindt dat David de Gea professionaliteit moet tonen en gewoon weer moet gaan keepen voor Manchester United. De doelman zag een transfer naar Real Madrid in de allerlaatste minuten van de transferperiode afketsen.

Del Bosque eist dat De Gea zich gewoon weer beschikbaar gaat stellen voor manager Louis van Gaal. "Ik wil niets zeggen over wat voor drastische maatregelen we nemen als dat niet het geval is", dreigde de bondscoach met het buiten de selectie laten van de Spanjaard.

Wedden

Meer odds

De Gea maakte de afgelopen weken geen deel uit van de selectie van Manchester United omdat hij met zijn hoofd teveel bij een transfer naar Real Madrid zou zijn. "Hij moet vooruit kijken en professioneel zijn. Ik hoop dat hij weer gaat spelen, zodat hij in de toekomst iets kan blijven betekenen voor de Spaanse ploeg", zegt Del Bosque.

"Het is moeilijk voor hem, maar hij moet ook blij zijn dat hij in de nationale ploeg en voor een club als Manchester United mag spelen. Later kan hij altijd nog weggaan."