Sigthórsson lacht: Martins Indi is een speler die vaker domme dingen doet

Sigthórsson lacht: "Martins Indi is een speler die vaker domme dingen doet"

04-09-2015 11:35
21

Bruno Martins Indi krijgt in de nasleep van het debacle rond Oranje kritiek uit alle hoeken en gaten. Ook Kolbeinn Sigthórsson doet een dag na de 0-1 in Amsterdam een duit in het zakje.

De IJslandse spits was het 'slachtoffer' van een oliedomme klap van Martins Indi, die daardoor direct mocht douchen. Dat kwam voort uit een fel duel tussen de twee. "Ik wist toen ik het duel aanging, dat Martins Indi een speler is die vaker domme dingen doet", lacht Sigthórsson in gesprek met Fotbolti.

"Ik heb van tevoren ook tegen mijn teamgenoten gezegd dat ze hem moesten irriteren. En dat is gelukt. Het was gewoon stom van hem", vervolgt Sigthórsson, die Martins Indi goed kent van zijn tijd als spits van AZ en Ajax. De Oranje-verdediger speelde jarenlang bij Feyenoord.

Sigthórsson is dolblij met de stunt van IJsland in Amsterdam. "Dit is een droom. Heel bijzonder, vooral voor mij, om Nederland twee keer te verslaan. Nu moeten we zorgen dat we zondag tegen Kazachstan de klus klaren. Rustig blijven en dan komt het hopelijk goed."