'Imponerende PSV'er wordt kind van de rekening bij wonderrentree Guardado'

'Imponerende PSV'er wordt kind van de rekening bij wonderrentree Guardado'

03-10-2015 18:32
8

Phillip Cocu moet een lastige puzzel leggen als Andrés Guardado daadwerkelijk fit genoeg is om te starten tegen Ajax. De samenstelling van het PSV-middenveld wordt dan opnieuw gewijzigd.

Guardado herstelt razendsnel van zijn enkelblessure en de kans bestaat dat hij fit genoeg is om in de basis te beginnen in de Eredivisie-topper tussen PSV en Ajax. Dat is goed nieuws voor Cocu, die daardoor ook een ingewikkeld ei moet leggen. De vraag is wie het slachtoffer wordt van de terugkeer van Guardado.

Het Eindhovens Dagblad verwacht dat Cocu gaat kiezen voor een middenveld met naast Guardado Davy Pröpper en Jorrit Hendrix. Dat zou betekenen dat Adam Maher zijn basisplek weer kwijtraakt. De spelmaker imponeerde deze week nog in de verloren Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou (3-2).

Met Guardado voor Maher begint PSV tegen Ajax met hetzelfde middenveld als in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United (2-1 zege). Guardado raakte in die wedstrijd geblesseerd door een onbesuisde charge van Chris Smalling.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Brenet; Guardado, Hendrix, Pröpper; Narsingh, Lestienne, Locadia.