'Bazoer zet Barça in de kou en is dicht bij akkoord met Engelse grootmacht'

'Bazoer zet Barça in de kou en is dicht bij akkoord met Engelse grootmacht'

08-10-2015 00:10
40

De strijd om de handtekening van Riechedly Bazoer staat op het punt van losbarsten. Naast FC Barcelona zou ook Manchester City op de Ajax-middenvelder azen.

Met dat nieuws pakt Mundo Deportivo donderdag uit. Eerder deze week staken al geruchten over de sluimerende belangstelling van Barça de kop op, maar inmiddels heeft Manchester City zich ook gemeld. De Spaanse boulevardkrant schrijft dat Bazoer en de koploper van Engeland zelfs al dicht bij een principe-akkoord zijn.

Wedden

Meer odds

Het is de vraag of de berichten uit Spanje kloppen. De achttienjarige hoofdrolspeler is bezig aan een sterk seizoen in Amsterdam, nadat hij vorig seizoen doorbrak onder de vleugels van Frank de Boer. Voor de stap naar een Europese grootmacht lijkt het echter nog wat vroeg. Hij maakt deze week voor het eerst deel uit van de Oranje-selectie, voor de EK-kwalificatieduels met Kazachstan en Tsjechië.

Het is overigens niet de eerste keer dat Bazoer in verband wordt gebracht met Manchester City. The Citizens klopten drie jaar geleden ook al aan, maar het talent verruilde PSV toen voor Ajax. Het is niet bekend welk bedrag de Amsterdammers in gedachten hebben in het geval Bazoer wordt verkocht.